Biologische kippen opnieuw te reserveren voor eind september 2017

Biologische sasso kippen

biologische vleeskippen

Voor de niet-vegetariërs onder ons, en zij die zin hebben in een gezond stukje kippenvlees, is er opnieuw goed nieuws. Eind september (datum en uur worden telefonisch doorgegeven) kunnen er biologische kippen afgehaald worden die grootgebracht zijn in onze biologische boomgaard, en bijgevoederd zijn met biologische granen. Het betreft de traaggroeiende Sasso-kip, die in vrije uitloop is grootgebracht. Een edel product van onze kipmobiel, ons mobiel kippenhok dat doorheen onze plantage ‘voyageert’ en waarvan de kippetjes ons helpen bij het clean houden van de strook onder de struiken. En tegelijkertijd ook op zoek gaan naar insecten die niet zo compatibel zijn met een gezonde fruitgaard. En tegelijkertijd ook afgeplukte struiken schoon pikken, zodat ze zelf vitamines en gezonde anti-oxidanten binnenkrijgen, maar ondertussen er ook voor zorgen dat de takken hygiënisch schoon blijven. Een situatie waarbij de ecologische kringloop gesloten wordt.

 

Biologische sasso-kip bij O'Bio
Wie geïnteresseerd is, dient wel vooraf te bestellen op 056 61 61 61. Prijs is 10,50 euro per kg geslacht gewicht. Slachtgewicht wordt geschat tussen de 1.8 en de 3,0 kg. Wie liever grote of kleine kippen wil, kan dit vermelden, maar er is geen zekerheid dat we daaraan kunnen voldoen.

Het aantal kippen is beperkt!! Bij gebrek aan een betere oplossing, zal wie eerst bestelt, het meest kans hebben zijn bestelling te krijgen. Mocht u bij de ongelukkigen behoren en te laat bestellen, dan zullen we tot onze spijt uw bestelling moeten annuleren. Onze excuses in dat geval. Snel bestellen is de boodschap.

Biologische Sasso kippen O'Bio

 

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Get Adobe Flash player