Blauwe bessenconfituur: recept van Chocolates By Me

Recept:
750 gram biologische blauwe bosbessen
250 gram geleisuiker maxi fruit van tiense suiker.Mijn voorkeur gaat naar deze geleisuiker:
Met deze geleisuiker maak je de lekkerste confituur. Minder gezoet en met een duidelijk intensere fruitsmaak.
Bereidingswijze:
Was de bosbessen. Doe deze in een kookpot en voeg de geleisuiker toe. Roer goed door en laat 3uur rusten met deksel erop. Zorg dat de kookpot groot genoeg is dat deze tot max de helft is gevuld met bosbessen en suiker.
Breng daarna aan de kook. Wanneer de bosbessen met suiker kookt timed u 4 minuten.
Doe de hete confituur in gesteriliseerde potten en sluit direct af en draai deze om.
Wanneer deze zijn afgekoeld is het tijd voor ervan te genieten 8|

0 Comments

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

Get Adobe Flash player