Nog op zoek naar een (extra) vakantiejob? Hou je van mensen bedienen en een woordje uitleg geven? Dan kan je misschien bij ons aan de slag.

Tijdens het zelfplukseizoen ontvang je onze zelfplukkers. Je legt hen uit hoe de zelfpluk in zijn werk gaat. Je geeft hen een plukemmertje, plukkisten en fruitdoosjes mee. Bij terugkomst weeg je het fruit af. Klanten die geïnteresseerd zijn in onze verwerkte producten (confituren, sappen…) geef je een woordje uitleg. Of je bedient iemand die een drankje of een ijsje wil. En je rekent het totaal af met de kassa.

Het zelfplukseizoen start begin juli en loopt tot half september. We werken met verschillende mensen, waardoor we de beschikbaarheid van een aantal mensen kunnen combineren. In principe start de dagtaak om 9u30 en eindigt ze rond 18u30.

Iets voor jou? Nog een aantal weken vrij in de grote vakantie? Al dan niet op bepaalde dagen. Stel je kandidatuur en geef op aan Isabel welke periodes je beschikbaar bent. Tel 0475 99 95 01 of mail naar isabel.decrock@telenet.be.

Afrekenen in het winkeltje van O'Bio