O’Bio oersap

Oersappen of moedersappen zijn sappen die voor de volle honderd procent geperst worden uit fruitsoorten die gekozen worden omwille van hun unieke gezondheidseigenschappen. Deze sappen worden niet gemengd met appelsap maar blijven puur.

Van onze blauwe bessenplantages plukken wij elke zomer opnieuw zongerijpte blauwe bessen waarvan we een deel persen tot sap, en dit onmiddellijk na persing ook zelf bottelen op ons fruitbedrijf zodat geen waardevolle inhoudsstoffen verloren gaan.

Blauwe bessen staan immers bekend om hun hoge ORAC-waarde, die het gehalte aan antioxidanten, meerbepaald anthocyanen weergeeft. Eén fles oersap van 75 cl bevat meer dan 1 kilogram blauwe bessen.

Het bijzondere aan ons blauwe bessen-oersap -waarmee we ons onderscheiden van soortgelijke sappen op de markt- is bovendien de overheerlijke smaak! We kiezen immers uit onze oogst de beste variëteiten voor deze toepassing, waardoor een sap bekomen wordt dat niet alleen supergezond is, maar ook heerlijk van smaak. Gezondheid mag ook lekker zijn, zeker voor wie dit integreert in zijn dagelijkse gewoontes.

Wie oersap gebruikt omwille van de gezondheid, mijdt uiteraard residuën van pesticiden. De keuze voor biologisch is dan ook vanzelfsprekend. Een keuze die O’Bio dagelijks in de praktijk brengt.

Ons gamma bestaat uit de volgende smaken:

  • blauwe bes
  • zwarte bes