Bezegaard Confituur

Bij de bereiding van onze Bezegaard confituren vertrekken we steeds van volledige vruchten. Fruit dat we voor het grootste deel van het assortiment zelf telen op onze fruitplantages. We doen dat bovendien biologisch: de term biologisch is wettelijk beschermd en houdt ondermeer in dat bij de teelt geen scheikundige meststoffen of chemisch-synthetische sproeistoffen worden gebruikt.

We kiezen uit onze plantage die variëteiten die bij het verwerken de beste jam opleveren. Zoeten doen we niet met biet- of rietsuiker, niet met synthetische of kunstmatige zoetstoffen, niet met stevia, dat in de praktijk stevioside is, en biochemische bewerkingen nodig heeft om zijn zoetkracht
te bereiken. Wij zoeten daarentegen onze Bezegaard jams met agavestroop, waarbij we uitsluitend de hoogste kwaliteit gebruiken die van nature rijk is aan natuurlijke vruchtensuikers.

Verwerken doen we op de hoeve zelf. Artisanaal, waardoor de jams van Bezegaard culinaire topproducten zijn die zich onderscheiden door hun hoge fruitgehalte en hun lekkere, smeuïge structuur.

 

Ons gamma bevat de volgende smaken

  • aardbei
  • aardbei - rode bes
  • abrikoos
  • bosbes
  • bosbes - kriek
  • braam
  • braam - zwarte bes
  • framboos
  • framboos - braam
  • kiwi-bes - abrikoos
  • kiwibes - ananas - limoen
  • kiwibes - appel
  • kiwibes - sinaas
  • kriek
  • pruim
  • Queen's (bosbes en framboos)
  • rabarber
  • rabarber - aardbei
  • rode vruchten
  • stekelbes - vlierbloesem
  • woudvruchten
  • rozenbottel - sinaas
Blauwe bessen in mandje