Je bekijkt nu Mocktail O’clock

Mocktail O’clock

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuw
  • Bericht reacties:0 reacties

De eerste maanden van het jaar zijn ondertussen maanden die beter gekend staan als de alcoholvrij maanden. Tournée Minérale is in Vlaanderen al sinds 2017 een groot succes in Vlaanderen. Gedurende de maand februari gaan duizenden Vlaming de uitdaging aan om de hele maand geen alcohol te drinken. Ook aan de overkant van het water, in de Verenigde Staten, Canada en het Verenigd Koninkrijk is een alcoholvrije maand gekend. In deze landen gaan ze dan weer voor ‘Dry January’. Zoals de naam het zegt, in januari drink je dan geen alcohol. Je kan dan geen cocktail drinken, maar dan is het wel Mocktail O’clock!

Ook met de O’bio sappen & drankjes kan je heerlijke mocktails maken. Meng bijvoorbeeld een van onze Fruit&tea drankjes met wat tonic, serveer over ijs en voilà. Een heerlijk, verfrissende mocktail om de week mee af te sluiten. En bij de brunch op zaterdag en zondag, daar hoort O’bio Vruchtensap bij. Gemaakt met biologische appels, en onze eigen gekweekte bessen. Niet gefilterd, omdat we 100% smaak willen behouden.

Fruit&Tea O'bio zwarte bes hibiscus

Heel wat mensen komen in de zomer plukken in onze pluktuin, en slaan dan een voorraadje bessen in voor het hele jaar. Je kan ze gemakkelijk individueel invriezen. Deze bevroren bessen kunnen ook dienen als verkoelende ijsblokjes in je mocktial!

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.