Confituur

Alle confituren worden door ons bereid. We vertrekken altijd van de pure vrucht, die bovendien ook vaak zelf geteeld werd op onze fruitplantages.

Door het gebruik van agavestroop als zoetmiddel, bevat onze confituur tot 30% minder calorieën als een soortgelijke variant. Lees meer

Marmelade

De jams van O’Bio onderscheiden zich door hun hoog fruitgehalte en hun lekkere, smeuïge structuur. Marmelades worden bereid op basis van citrusvruchten. Door het gebruikt van agavestroop als zoetmiddel bevatten ook onze marmelades tot 30% minder calorieën als zijn soortgelijke variant. Lees meer

Gelei

Onze gelei maken we van vers geperst sap uit de volle vruchten. De meeste vruchten telen we zelf, 100% biologisch in ons eigen bessenplantage. Ook onze geleien worden met agavestroop als zoetmiddel gemaakt waardoor ook deze tot 30% minder calorieën bevatten. Lees meer

Fruitbeleg

Het fruitbeleg is artisanaal bereid, van biologisch fruit, gezoet met enkel appeldiksap. Het suikergehalte ligt zeer laag, tot 30g per 100g, wat zowat de helft is van klassieke confituur.

Het fruitbeleg bestaat dus voor 100% uit fruit en onderscheidt zich ook door zijn lekkere, smeuïge structuur. Lees meer

Coulis

Een lekkere fruitcoulis kan wonderen doen op roomijs maar leent zich ook perfect om smaak en kleur te geven aan natuuryoghurt. Fruit en zuivel gaan immers schitterend samen.

De fruitsauzen zijn gemaakt van vruchtenpurees uit eigen boomgaard, uitsluitend gezoet met biologische agavestroop. Lees meer

Roomijs & Sorbet

Vruchtenroomijs van O’Bio is artisanaal bereid met verse room en verse melk, gemengd met fruit uit eigen boomgaard wat het tot een uniek kwaliteitsproduct maakt.

Onze sorbet is eveneens artisanaal bereid van vers sap, tot 52% per gewichtseenheid.

Bij deze pure producten gebruiken we ook enkel  biologische agavestroop als zoetmiddel. Lees meer

Smoothies

De smoothies van O’Bio zitten boordevol fruit, niets anders. Er werd geen zoetmiddel toegevoegd. Ze zijn een mengeling van vruchtensap en -puree, uitsluitend van biologische oorsprong, bron van vitamines en vezels. Ze zijn ideaal als ontbijt of gezond tussendoortje. Het geeft je extra energie om de dag door te komen. Lees meer

Zoetmiddel

Onze natuurlijke zoetmiddelen bieden alternatieven voor gewone suiker.

De zoetkracht van agave is te danken aan fructose, die 30% minder calorieën leveren voor eenzelfde zoetkracht. Ook heeft agave een lage glycemische index.

Maisstroop is rijk aan lange suikers, deze zorgen voor een evenwichtige energietoevoer tijdens de dag.

Sunria arengasiroop is gezond en heerlijk met een toets karamel. Lees meer

Vruchtensap

Onze O’Bio vruchtensappen zijn uniek omdat ze gemaakt worden van biologisch kleinfruit dat we zelf telen en van biologische appels. Onmiddellijk na het persen wordt het sap op het bedrijf zelf gebotteld. De sappen zijn ongefilterd en kunnen een natuurtroebel bezinksel bevatten. Dit zijn waardevolle vezels die gerust mee opgedronken kunnen worden. Lees meer

Oersap

Oersappen zijn uniek omdat ze geperst worden vanuit één soort fruit, gekozen omwille van hun unieke gezondheidseigenschappen.

Zongerijpte blauwe bessen worden geperst en onmiddellijk op het bedrijf zelf gebotteld zodat geen waardevolle voedingsstoffen verloren gaan. Het sap heeft een hoog gehalte aan antioxidanten en is bovendien overheerlijk!

Ook zwarte bessen persen we tot een uniek oersap Lees meer

Fruit&Tea

De O’Bio theedrankjes zijn heerlijk verfrissend of een waardig alternatief als alcoholvrij aperitief.

We combineren de gezonde eigenschappen van thee met het sap van eigen biologisch geteeld fruit. Om de smaak te verfijnen voegden we gember, extract van vlierbloesem of verse pepermunt toe. Lees meer

Schuimwijn

In de vallei van de Mandel, in de Driekoningenstraat teelt O’Bio witte bessen. Wanneer volledig rijp worden de bessen zorgvuldig geplukt en ambachtelijk gevinifieerd volgens de méthode traditionelle op het wijndomein Entre-Deux-Monts. Onze schuimwijn krijgt dan ook de toepasselijke naam 'Groseille Vallée des 3 Rois'. Lees meer