Nieuw in de pluktuin: aardbeien!

aardbeien schaal
Foto door Monika Grabkowska op Unsplash

Nieuw in de pluktuin: aardbeien! Vanaf dit jaar kan je in onze zelfpluktuin ook terecht voor heerlijke aardbeien. Deze op-en-top Belgische lekkernijen konden niet langer ontbreken in een pluktuin met zoveel lekker rood fruit. De aardbeien bevinden zich aan de achterkant van onze winkel. Daar worden de vele bessenstruiken voor enkele meter afgewisseld met de nieuw aangeplante aardbeien.

Aardbeien zijn niet alleen super lekker, van al het fruit bevatten ze van de hoogste concentraties vitamine C. Net als het andere fruit, worden onze aardbeien volledig biologisch geteeld. Dat betekent dat er geen chemische bestrijdingsmiddelen worden gebruikt op onze vruchten. Ze worden ook in de volle grond geteeld, wat ze een rijke smaak bezorgt.

We zijn trots dat we deze nu ook aan jullie kunnen voorstellen. De aardbeien worden niet verkocht aan groothandels. Ze worden exclusief aangeboden aan iedereen die bij ons komt plukken. Aarzel dus zeker niet te lang om een bezoekje te komen brengen, want ze zijn al heel populair aan het worden! Gelukkig rijpen de aardbeien gestaag. Hierdoor rijpt er om de zoveel dagen altijd een verse lading. Vanaf nu dus nieuw in de pluktuin: aardbeien!

Nog nooit komen plukken? Dat is geen probleem. Iedereen is bij ons welkom, de hele zomer lang. We werken niet met abonnementen of reservaties, wel met openingsuren. Van maandag tot zaterdag kan je telkens bij ons terecht van 10u tot 18u. Aangekomen bij ons, ga je best eerst even langs onze hoevewinkel. Daar helpen ze je op weg met een extra woordje uitleg & plukmateriaal. Dan ben je vrij om zo lang te plukken als je wil. Eenmaal klaar, kom je langs in de winkel om alles af te rekenen. Simpel, toch? Trouwens, kinderen vinden dit ook een geweldig leuke activiteit. Een ideale uitstap tijdens de zomervakantie 😉

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.