O'bio Fruitbeleg

De basis van het O’Bio fruitbeleg is biologisch fruit dat we voor het grootste deel zelf telen op onze fruitplantage. Daar kiezen we de beste variëteiten om te verwerken, en zorgen we ervoor enkel rijp fruit te plukken vol van smaak.

We verwerken dit fruit artisanaal op de hoeve zelf. Om te zoeten gebruiken we geen biet- of rietsuiker, maar enkel appeldiksap. Dat is appelsap dat door verdamping wordt ingedikt, waardoor het zoeter wordt. Het suikergehalte (waarbij alle suikers uitsluitend afkomstig zijn van het fruit zelf!) ligt zeer laag, variërend tussen de 27 en de 32 gram per 100 gram, wat gemiddeld de helft is van wat een klassieke confituur aan suikers bevat (50 tot 60 gram per 100 gram).

Ook qua smaak en textuur is het O’Bio fruitbeleg een culinair topproduct dat zich niet alleen onderscheidt door zijn extreem hoge fruitgehalte maar ook door zijn lekkere, smeuïge structuur. Het beleg is gemaakt van puur fruit en niet op basis van industriële purees of fruitconcentraten.

Ons gamma bestaat uit de volgende smaken:

  • blauwe bes
  • framboos
  • loganbes
  • rode kiwibes - braam
  • rozenbottel - sinaas
  • stekelbes
  • woudvruchten
  • aardbei
  • abrikoos
  • kriek
  • sinaas bitter
Bramenpluk