Je bekijkt nu Nieuwe oersappen

Nieuwe oersappen

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Nieuw

De wintermaanden zijn voor ons traditioneel de maanden waarin we focussen op onze producten. Wanneer de natuur even een dutje neemt, is er wat extra tijd om de hand om een aantal nieuwe recepten en producten uit te proberen. Daar zijn we dus de afgelopen maanden druk mee in de weer geweest. Na heel wat testen, proeven, verfijnen en afstellen zijn we blij dat we nu deze nieuwe oersappen aan jullie kunnen voorstellen.

Twee nieuwe smaken

Oersappen zijn al enkele jaren één van onze topproducten. Het concept is vrij simpel: neem één vrucht & pers deze tot heerlijk sap. Klinkt heel logisch, maar vaak worden de sappen van bessen vermengd met ander fruit en is dit niet altijd duidelijk. We vinden deze duidelijkheid belangrijk. Daarom zal je bij onze sappen altijd duidelijk zien of het gaat om een oersap met één vrucht of een fruitsap, die een samenstelling is.

Met onze oersappen gaan we dus back to basics: één vrucht. Bovendien vinden we smaak ook belangrijk, en gaan we dus altijd op zoek naar de lekkerste soorten fruit voordat we deze bottelen.

zure kers
Oersap zure kers

Oersap vlierbes

Naast onze bestaande variëteiten blauwe bes en zwarte bessen, hebben we er sinds kort ook oersap zure kers en oersap vlierbes bij.

Vlierbes is bij ons al decennialang gekend om zijn gezondheidseigenschappen. Omdat we hier dus werken met een pure variant, is dit sap niet gezoet. Daardoor is dit oersap ideaal om zo in shot vorm te drinken, of toe te voegen aan smoothies of havermout.

Ook de zure kers heeft een intens donkere kleur. Deze kleur wordt veroorzaakt door de anthocyanen. Deze zijn misschien nog beter gekend door hun werkende stoffen, de antioxidanten. De ideale manier om een dagelijkse portie van deze antioxidanten te krijgen, is dus om dagelijks een beetje van het zure kers oersap te drinken.

Welke soort wil jij graag uitproberen?

oersap-blauwebes-glaasje